dimecres, 10 de febrer del 2010

Campanya anti-plàtans

És increïble com una campanya publicitària pot anar TAN directament en contra del seu propòsit últim --la promoció d'un producte. I encara més increïble és com DUES campanyes publicitàries poden fer tan de mal al consum de plàtans en aquest país.

Sembla que el govern canari estigui cansat de la producció bananera i espera que després d'aquestes campanyes es col·lapsi el mercat per, finalment, organitzar un carnaval perpetu o bé concentrar-se en l'exportació de patates amb mojo picón --cap de les dues opcions no serien mala idea!

PER QUÈ? PER QUÈ es gasten els diners en anuncis HORRIBLES que fan ganes de deixar de menjar plàtans de per vida? No sé quin és pitjor, si el del musical a l'oficina o el de "Canarias, región ultraperiférica de Europa" --però què diuen? De què parlen? Qui té TAN mal gust?

Si realment volen promocionar el consum de plàtan canari... mmm... no sé... se m'acuden un MUNT d'idees! --és clar que no totes aptes en horari protegit... Però collons, després de veure aquests anuncis, només puc fer un clam al BOICOT del plàtan canari pel d'una altra nacionalitat amb un mínim de bon gust --i no parlo dels plàtans.

Per cert, heu tastat els plàtans equatorians? Són boníssims!

2 comentaris:

  1. busca lo mas vital nomás....
    a mi em fa riure.... q no vol dir que sigui bo...
    un peto

    ResponElimina