diumenge, 18 d’octubre del 2009

TROOPS OUT NOW!

El millor city tour de la meva vida, la mani d'ahir. Unes 50 persones escortades per uns 25 policies (10 motoritzats, 15 en bici) vam sortir de la universitat cap al centre, amb les tipiques pancartes que surten a les pelis i corejant consignes durant toooot el cami. Vaig descobrir moltes parts de la ciutat que encara no coneixia! I a mes a mes, va ser tota una llisso* de com mantenir el ritme de les manis, i no com a casa, que semblen funerals... Va ser una horeta i mitja repetint coses com:

What do we want? TROOPS OUT!
When do we want it? NOW!

No justice, no peace
U.S. out of the Middle East!

Resistance is justified when people are occupied!

They're our brothers, they're our sisters
We support the war resisters!

O les meves preferides:

Fight the rich, not their wars!

NUMBER ONE TERRORIST
U.S. IMPERIALIST
(definitivament, la millor!)

I moltes altres --puc passar el document complet sota peticio. Mes info sobre els moviments d'esquerres de Seattle, que n'hi ha molts, a http://www.seattleaic.org/

Fotos, very soon.

Alaska... va a ser que no! El preu del viatge es prohibitiu, ha pujat un 200% des de l'ultima vegada que ho vaig mirar des de BCN!! Tothom em diu que Anchorage es una merda, que ara no val la pena anar-hi... en fi, tot son males referencies. Em perdo el congres, pero tinc molt bons contactes per anar a qualsevol reserva i treballar alla, ni que sigui com a voluntaria. I tot i que no ho descarto del tot (puc anar per carretera des de Canada, i quedar-me pel sud d'Alaska enlloc d'anar al nord), la veritat es que no m'ha costat gens desdir-me dels meus plans inicials.

I parlant de curros, ja me n'han ofert un! L'accepto? No l'accepto?

Stay tuned for the answer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada