dilluns, 7 de desembre del 2009

Recapitulem

Recapitulem. On soc, ara? A Sonora, California.

He abandonat la tempesta de neu que amenassava* Flagstaff per entrar de cap a la tempesta de neu que afecta la regio de Mother Lode, al cor del territori a on tothom feia cap durant la febre de l'or a California, als peus de Sierra Nevada. Sonora esta envoltada d'altres pobles amb noms igualment d'arrel espanyola i un resso divertit com ara Modesto, Salida, Manteca, Melones, Rancho Calavera o Mono Vista. Al costat queda Jamestown, on hi ha una preciosa botiga de Harley Davidson, i tot plegat esta ben a prop del Parc Natural de Yosemite.

Que ha passat? Com es que he tornat abans de la reserva? Han passat moltes coses --moltes de bones i algunes de no tan bones. Pero tampoc dolentes, eh? Simplement, no s'han donar les condicions propicies com per quedar-m'hi el temps que havia decidit, i per tant era hora de continuar la peripecia cap a una nova destinacio, una nova experiencia, amb nous amics, a una nova terra.

Perque ho entengueu millor, us transcriure quasi integrament el meu diari i veureu el que em passava pel cap aquells dies i com es van anar desenvolupant els esdeveniments. I dic 'quasi integrament' perque em reservo el dret a la intimitat amb certes coses, of course, tot i que crec que sere ben generosa amb vosaltres...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada